Ik ben op zoek naar het boek Schaapherder van Lunteren van Jac. Overeem. Ik ben geïnteresseerd in boeken over de omgeving Lunteren en Ede, want hier ben ik opgegroeid en vind het leuk om de oude straten en namen terug te lezen. Tevens ben ik geïnteresseerd in boeken van predikanten van Schotse en Nederlandse oud vaders. Bijvoorbeeld Erskine, Huntington,Gray,Ryle,de Groe e.a.

Heeft u een van deze boeken thuis of denkt u dat een boek bij u in de kast Jan Leusink kan blij maken? Laat hieronder uw reactie achter.

Reacties  
# RE: Boeken over Lunteren, Ede en omgeving gezochtBeppie van Dorresteijn 09-09-2017 21:15
Ik heb boeken van Dhr. Koudijs die schreef over Israël Het was een lieve aardige man uit Ederveen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0630020343J.Leusink 17-09-2017 08:09
Hallo mevr Dorresteijn,

Dank u voor uw reactie.
Ik ben een bevoorrecht persoon omdat ik de Hr Gijs Koudijs als een familielid mag beschouwen.
Al zijn boeken heb ik dus al.
Hartelijk dank voor uw reactie.

Met vr gr Jan Leusink
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.