Het Harderwijks gemengd koor “Oldies but Goldies” is opgericht in 2010 en bestaat momenteel uit ruim 20 enthousiaste leden.
Ons repertoire bestaat uit Nederlands-, Duits-, en Engelstalige populaire muziek uit de 50er, 60er en 70er jaren.
De koorrepetitie vindt plaats in Zalencentrum De Roef, Zuiderzeepad 1, 3844 JV Harderwijk.
We repeteren wekelijks op de woensdagavonden van 19.45 tot 22.00 uur. Zo'n drie keer per jaar verzorgen we een optreden. Naast nieuwe koorleden zijn we dringend op zoek naar iemand die een akkoordinstrument bespeelt voor de muzikale begeleiding tezamen met onze gitarist (elektrische gitaar).
Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/Oldies.But.Goldies.koor  en kom geheel vrijblijvend een repetitie-avond bijwonen.
Wij stellen geen bijzondere eisen en hebben geen leeftijdsbegrenzing.
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.