Stichting het Wagenings LEEFfestival is met spoed op zoek naar een nieuw onderkomen voor het decoratelier. De stichting komt graag in contact met partijen die een loods of andere leegstaande ruimte ter beschikking kunnen stellen waar de organisatie bij voorkeur al in januari of februari al naar toe kan verhuizen. Het is van LEEFensbelang dat het festival de beschikking heeft over een decoratelier. Anders is het niet mogelijk om de kerntaak van het festival te blijven uitvoeren: het organiseren van het 35e LEEFfestival Drömeland dat op 2 juli 2017 in de binnenstad van Wageningen plaatsvindt. Alle tips zijn welkom. 
Koekoeksklokken, vogelkooitjes, paspoppen, theeketels, maskers, mattenkloppers, instrumenten. Als je door het decoratelier van het Wagenings LEEFfestival loopt, kom je de meest uiteenlopende voorwerpen tegen. Deze dingen zorgen ervoor dat er elk jaar in juli of begin juli weer een festival het LEEFenslicht ziet: een laagdrempelig straattheaterfestival waar amateurs en professionals hun kunsten laten zien. Jong en oud kunnen zich hier uren vermaken met LEEFensgrote spellen, gemaakt van kerstballen, boxsprings, huisdeuren en spa-flessen.
Dit jaar viert het festival zijn 35-jarige jubileum. Helaas heeft de LEEF-organisatie deze maand te horen gekregen dat de loods aan de Lawickse Allée 73, waarin het decoratelier gehuisvest is, zal worden afgebroken. Het LEEFfestival zal daardoor op zeer korte termijn moeten verhuizen. Dit bericht is daarom een oproep aan iedereen die ons aan een nieuw festivalhart kan helpen, zodat het LEEFfestival dit jaar zijn jubileum nog mee zal kunnen maken. Het LEEFfestival zoekt naar een leegstaande schuur/ lokaal/ zaal van min. 100 m2 met elektriciteit en stromend water. Maar in geval van nood zijn we ook met minder al blij. 

Weet u een plek waar het festival terecht kan? Laat hieronder uw reactie achter.

Plaats reactie

Dagoproep radio