Jaren geleden heb ik twee stellages van Ikea gekocht met planken. Het best te omschrijven als een opbergkast, maar dan van hout met aan weerszijde gaatjes, losse planken gemakkelijk uit te breiden met nieuwe stellingen. Dit systeem beviel mij zo goed dat ik dit zoek om mijn cd's, dvd's, bierglazen en bierflesjes uit te breiden. De drie kasten die ik nu heb die zitten overvol en zijn ook nergens meer te koop.
De stellages die ik nu zoek hebben diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld speciale planken met een groef voor schuifdeurtjes en aan de zijkant te vullen met plexiglas platen. De planken zijn voorzien van ijzeren stroken om kromtrekken van de planken te voorkomen.
Wie kan mij helpen aan deze stellage / opbergkast? Helaas weet ik de naam niet meer van de kast en heb ik ook geen foto. 

Denkt u Marc te kunnen helpen? Laat hieronder uw reactie achter.


Foto: Voorbeeld van hoe de kast en ongeveer uit ziet

Reacties  
# 026 3816151Cor de Vrieze 06-01-2017 19:53
Kijk eens of je hier de gezochte onderdelen kunt vinden:

nl.second-hand-ikea.com

of bij de tweedehands IKEA specialist: www.ik2a.nl

Succes !

Groeten,

Cor
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.