Iemand bedanken omdat hij een prachtig lied heeft gezongen, omdat zij altijd uw vriendengroep weer bij elkaar weet te houden of omdat hij soep kookte toen iedereen thuis ziek was.

Iemand bedanken is hartstikke fijn en het is ook ontzettend leuk om bedankt te worden. Wekelijks bedankt Omroep Gelderland iemand door een taart te bezorgen! Wilt u iemand bedanken voor iets groots of juist iets kleins vul hier de gegevens in. Vertel ons waarom u iemand wilt bedanken en wellicht wordt er de komende weken een taart bezorgd. 

Reacties  
# 0263510798anja Vermeulen 23-01-2017 09:06
graag zou ik mijn zoon thomas willen bedanken omdat ik in sept.2016 een hartinfarct heb gehad. het is een kind met een beperking en is nooit bij iemand om te slapen . het was erg moeilijk voor hem. hij was ook erg bang dat er nog meer zou gebeuren. en nog steeds vraag hij iedere dag hoe voel je je nou. mijn zus is hier bij hem thuis gebleven en heeft voor hem gezorgd de dagen dat ik in het ziekenhuis lag.natuurlijk zou zij ook een taart verdienen omdat ze altijd er is voor ons. dus ik hoop eigenlijk dat zij er allerbij een kunnen krijgen dat zou te gek zijn.ik wil ze beide bedanken voor de goede hulp. geweldig. thomas lieverd en tiny heel erg bedankt. veel liefs van je moeder en zus anja
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0611800891Ingrid bultink 05-02-2017 04:43
Voor mijn man mijn held die mijn mantelzorger is elke dag en nacht door mijn astma lig ik vaak in het ziekenhuis en thuis kan ik ook vaak niks doen aan het huishouden hij duwt me in mijn rolstoel omdat ik niet ver meer kan lopen hij is de liefde van mijn leven we zijn dit jaar 30 jaar getrouwd dus wil hem graag in het zonnetje zetten voor alles wat hij voor mijn doet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0624195405w modderkolk 01-04-2017 07:41
ik zou graag myn vrouw een taart aanbieden omdat ze my zo goed verzorgt heb in het ziekenhuis gelegen en heb toen 6 dagen in coma gelegen ze heeft al die tyd aan myn bed gezeten en ben nu thuis maar kan niet veel meer maar ze staat dag en nacht klaar voor my en daar voor wil ik haar op deze manier bedanken alvast bedankt gr w modderkolk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# TaartAstrid Bekker 29-04-2017 11:29
Hallo Marel

Ik vind dat mijn moeder wel een moederdag taart verdient
Afgelopen dinsdag is ze gevallen en heeft haar bovenarm gebroken ze is nu helemaal uit balans
En moet overal mee geholpen worden
Ze zit momenteel in verzorgingshuis catharinahof in grave

Mvg Astrid Bekker
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0652887592Jeanet Westerink 23-08-2017 19:39
Mijn vrienden die 12 weken geweldig voor mijn hondje Simba hebben gezorgd terwijl ik in het ziekenhuis moest verblijven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0651760429José Spiek 15-09-2017 22:55
Hallo Marél,

Graag wil ik een taart aanvragen voor mijn ouders.
De taart gaat meestal naar mensen die zich jarenlang inzetten voor verenigingen, kerkgenootschappen, buren of instellingen.
Maar ik zou graag de taart aan willen bieden aan 2 mensen die er al 62 jaar voor elkaar zijn, in lief maar helaas de afgelopen jaren ook in veel leed.
Mijn ouders zijn 85 en 86 jaar en hebben moeilijke jaren achter de rug, zijn nu eigenlijk nog aan het bijkomen van de laatst doorstane ziekte.
Werden geconfronteerd met een zware hartoperatie van mijn moeder, mijn vader tot tweemaal toe getroffen door kanker, de ziekte van Parkinson en in juli een levensbedreigende longontsteking.
Ik zie hoe ze liefdevol voor elkaar zorgen, ze wonen nog zelfstandig en de één helpt bij wat de ander niet meer kan en andersom.
Ze slepen elkaar steeds weer door een moeilijke tijd heen en gaan er dan weer voor.
Wat een bewondering heb ik voor deze twee lieve mensen en om die reden vind ik dat ze wel een taart verdiend hebben.

Hartelijke groeten,
José Spiek
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio