Hobbycentrum Nijmegen (HcN) is gevestigd in een groot gebouw aan de Sint-Hubertustraat in Nijmegen, opgedeeld in werkplaatsen en een ontmoetingsruimte. Achttienhonderd vierkante meter staat ter beschikking voor mensen (van boven de 18 jaar) uit Nijmegen en omgeving, die op een creatieve manier hun vrije tijd willen besteden. Mede-hobbyisten en begeleiders helpen om steeds  betere en mooiere producten te maken, of problemen bij de uitvoering te bespreken. Naast  het werken met de handen vervult het hobbycentrum een belangrijke sociale functie: een ontmoetingscentrum voor mensen die niet achter de geraniums willen gaan zitten.

Wij zijn nog op zoek naar creatievelingen die een cursus komen geven of andere vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen door te helpen met een hobby. Ga voor meer informatie naar de website

Interesse? Laat hieronder uw reactie achter.

Reacties  
# 06 46925722Janny Koster 23-01-2017 08:50
Beste,

Ik las uw oproep op de site van hobbycentrum Nijmegen.
Ik kan een cursus haken geven als daar interesse voor is.
Helaas kan ik alleen op de woensdag daar ik zelf nog volledig in het arbeidsproces zit.
Ik hoor graag of ik iets voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Janny
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0243238959Hobbycentrum Nijmegen - Judith van den Hoven 27-01-2017 11:58
Beste Janny Koster,

Wat leuk dat u Hobbycentrum Nijmegen wil ondersteunen met uw kennis over haken. Iedere woensdag middag vanaf 13 uur hebben wij een brei café in de ontmoetingsruimte van het Hobbycentrum. Dat komt dus goed uit met de dag van uw voorkeur.
Als u contact opneemt via ons mailadres of telefoonnummer kunnen we een kennismakingsafspraak maken met de vrijwillige begeleidster van de woensdag middag.

Vriendelijke groet,
Judith van den Hoven
Promoteam Hobbycentrum Nijmegen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio