'Kinderen van de Voedselbank'
De oprichtster is Mirella Mulder en zij heeft een aantal jaar geleden de stichting opgericht, omdat er in Nederland onder de gezinnen veel armoede heerst en daar lijden de kinderen onnodig onder. Om de kinderen niet onder te laten sneeuwen is het idee ontstaan om pakketten uit te delen aan de ouders van gezinnen. In deze pakketten zitten o.a. kleding, speelgoed, etc. voor de kinderen.

Afgelopen jaren hebben wij al meer dan 8000 kinderen mogen helpen, maar dit is nog lang niet genoeg! Het doel is om binnen een aantal jaar 32.000 kinderen te kunnen steunen door het aanbieden van een pakket. Om dit te kunnen realiseren zoeken wij meer vrijwilligers om meer de kinderen een warm hart te kunnen toedragen.

Wij zijn op zoek naar mensen die een pakket samen willen stellen. Als jij je aanmeld dan krijg je via de administratie een formulier met de gegevens van een kind/kinderen van een gezin.
Aan de hand van dit formulier stel jij een leuk en passend pakket samen vol met (beschikbare) producten als kleding, schoenen, spelletjes en speelgoed. Wanneer jij het pakket hebt samengesteld en ingepakt wordt het opgehaald en bezorgt bij een van de 8000 kinderen die de stichting per jaar op deze manier helpt.

Wil je meer doen dan een pakket samenstellen?  We zoeken ook inpak-hulpen voor 4 tot 20 uur per week, dit is flexibel in te delen. Dus wil jij je bijvoorbeeld graag 8 uur per week inzetten, dan zijn wij al super blij met jouw bijdrage! Wanneer je het wil combineren met een baan, school of andere zaken is het natuurlijk geen probleem. Doordeweeks zijn wij van 9.00 tot 16.00 uur geopend en op woensdag sluiten wij om 12.00. Binnen deze tijd mag jij altijd komen helpen.

Wie helpt de stichting Vrienden van de Voedselbank bij haar activiteiten? Laat uw reactie hieronder achter. 

Reacties  
# 0263513611Fam. Tenten 27-01-2017 06:09
Wij doen graag mee
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio