Mijn dochter en ik verzamelen goederen voor mensen die het niet breed hebben. We hebben al een hele hoop goederen staan, maar we kunnen er ook nog heel wat krijgen, maar deze kunnen wij helaas niet kwijt. We krijgen goederen zoals speelgoed, kleding, meubilair en levensmiddelen. We zijn er voor mensen die het niet breed hebben, maar we stellen geen grens. Dus ook als u net iets boven een bepaald inkomen zit kunnen wij u helpen.
Wie heeft er in de omgeving Nijmegen een ruimte die wij kunnen gebruiken?

Heeft u een ruimte over voor Henk en Angela die mensen in hun omgeving proberen te helpen? Laat hieronder uw reactie achter. 
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina van "Gratis Kan Je Elkaar Helpen Nijmegen"

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.