Wij zoeken een maatie/leeftijdsgenoot voor onze dochter Ilse.
Ilse houdt van gezelligheid, leuke(simpele)dingen doen zoals; wandelen ergens iets gaan drinken, maar ook spelletjes of gewoon gezellig samen kletsen. Ze is dol op katten en vele andere dieren. Ook baby's/peuters hebben haar interesse en daarnaast vindt ze het heerlijk om te koken, dansen en/of te knutselen. Vanwege haar autistische stoornis woont ze begeleid in Didam.  Door alle bezuinigingen is er onvoldoende tijd voor persoonlijke aandacht op de woongroep, waardoor Ilse zich soms eenzaam voelt. Terwijl juist aandacht,je erbij horen voelen de meest elementaire behoeftes zijn.

Ilse en ik zijn op zoek naar die ene fijne persoon(meisje/vrouw) in de leeftijd vanaf 25 jaar tot maximaal 35 jaar. Ilse zelf is zeventwintig jaar. Als het kan in de omgeving van Didam en voor langere tijd.

Lijkt het u/jou leuk om een maatje te zijn voor Ilse en haar die glimlach weer haar gezicht te bezorgen? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Reacties  
# 0638242211Mike Meere 03-02-2017 17:22
Heb je een vriend ik vind je wel leuk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0316-283009Saskia 26-02-2017 23:22
Ik ben eigenlijk net iets te oud qua leeftijd tussen de 25 en 35jaar. Ben nl 37jaar, bijna 38 jaar, maar ik zou wel met haar willen kennis maken en afspreken als haar dat leuk lijkt.

Ik woon in Zevenaar (aan kant Didam) en ik zelf wel gedeeltelijk in een rolstoel, maar ik ben zelf ook gek op bakken, spelletjes doen, kletsen, knutselen, wandelen (wel met rolstoel dan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio