Wij, Stichting Fruitcorso Geldermalsen, zijn sinds een paar weken weer hard aan het werk om in de derde week van september een mooie wagen af te hebben voor het Fruitcorso. Dagelijks worden de handen uit de mouwen gestoken. Dit gebeurt op een vaste locatie in Geldermalsen.

Maar helaas zijn ook de dieven daarvan op de hoogte, want de afgelopen jaren is er twee keer bij ons ingebroken en is er onder andere gereedschap meegenomen. Dit willen wij dit jaar voorkomen en daarom zijn wij op zoek naar een goede zware deur, zodat we onze spullen met een goed gevoel achter kunnen laten. Onze oude deur is niet zo stevig meer en klemt enorm. Wij als vereniging zijn financieel niet bij machte om dit te kunnen bewerkstelligen.

De deur moet de volgende afmetingen hebben: 83 cm breed en 210 cm hoog. Het liefst een goed beveiligde metalen deur in een kozijn. Maar een houten deur zou ook al heel fijn zijn, als hij maar zwaar is.

Naast de deur kunnen wij ook nog wel wat helpende handen gebruiken tijdens het bouwen van onze wagens. We zijn met name op zoek naar plakkers. Het laswerk is inmiddels klaar en nu moet de wagen met papier beplakt worden en later met zaden en fruit. Onze bouwavonden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.   

 De huidige deur.

Kunt u Stichting Fruitcorso Geldermalsen helpen aan een nieuwe deur of bent u handig met lijm en wilt u helpen met plakken?  Reageer dan onder dit bericht.

Plaats reactie

Dagoproep radio