De voorbereidingen voor de nieuwe voorstelling 'Aan de Oever, in het zand' zijn in volle gang en als je wilt kun je nog meedoen, want wij zijn nog op zoek naar figuranten voor onze voorstellingen op 15,16,17 en 22,23 en 24 juni. Theater Over & Weer maakt voorstellingen aan weerszijden van de Waal op basis van historische verhalen uit de streek.

Aan de oever, in het zand, wordt gespeeld door meer dan vijftig acteurs, zangers en muzikanten uit de omgeving van Slijk-Ewijk en Beuningen. Het publiek bezoekt de voorstelling in groepen met eigen gidsen die de weg weten naar de verschillende locaties. Onderweg steken toeschouwers twee keer de rivier over met de pont. Ook voor de gidsen kunnen wij nog mensen gebruiken.

Altijd al een keer willen schitteren tijdens een theatervoorstelling of juist achter de schermen willen werken bij een grote theaterproductie? Reageren kan hieronder!

Reacties  
# aanhangwagen of busje te leen gevraagdDaisy 28-04-2017 07:09
Ik ben op zoek naar een aanhanger of busje om een orgeltje te vervoeren,van Rheden naar Apeldoorn, in de eerste of tweede week van de maand Mei. Heb het maar een paar uurtjes nodig.Bij voorbaat hartelijk dank.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio