Borduren is mijn hobby, nu ben op zoek naar tafelkleden om te borduren.Helaas zijn ze in de weinige handwerkwinkels die er nog zijn niet meer te vinden. Het mogen tafelkleden zijn in kruis steek of in plat steek. Het is niet erg als er geen garen bij zit, dat wil ik zelf wel kopen.Misschien hebben mensen (dames) ze nog ergens achter in de kast liggen en komt het er maar niet van om ze af te maken.

Heeft u nog een tafelkleed liggen?  Fenneke Doddema zou er heel erg blij mee zijn. Reageren kan hieronder!

Reacties  
# RE: Tafelkleden om te borduren gezocht Helma Engbers-Boertien 20-02-2017 22:57
Goede avond. Ik heb nog een tafelkleed liggen waar mijn moeder mee begonnen is, maar het mij te veel werk is om het verder af te maken. Garen is er helaas niet bij, maar wel het patroon en de nummers van het te gebruiken garen. Mocht u er belangstelling voor hebben, verneem ik dit graag via de mail.
Met groet Helma Engbers.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.