Wij zijn toneelgroep Tejatertick. Een toneelgroep uit Oost-Nederland. We houden ons bezig met theater in de ruimste zin van het woord. Ons doel: op een enigszins andere manier toneelstukken opvoeren dan de andere toneelverenigingen in de regio. Producties worden driemaal uitgevoerd in Winterswijk, Enschede en 's Heerenberg. Onze standplaats is Aalten, waar ook de wekelijkse repetities plaatsvinden. Momenteel bestaat de groep uit 2 mannen en 7 vrouwen. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar mannelijke spelers.

Bent of kent u iemand die dit aanspreekt? Vindt u acteren leuk of wilt u graag een stap maken in de theaterwereld? Reageer dan onder dit bericht.

Reacties  
# 0685147215m.mousa 19-02-2017 23:18
ik wil graag u inschrijven in Het komische drama
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Altijd al willen acteren? Toneelgroep Tejatertick zoekt mannen!m.mousa 19-02-2017 23:23
Beste meneer. mevrouw
ik wil graag inschrijven met Het komische drama en ik voel dat ik kan met u goed werken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.