Voor onze jonge en frisse stichting Dierenvoedselbank Wageningen - opgericht in april 2016 - zijn we op naar vrijwilligers voor onze nieuwe locatie in de gemeente Renkum. Helaas loopt de stichting zo goed, dat we een nieuwe locatie kunnen openen.(Helaas, omdat het niet zou moeten in Nederland). Het team bestaat nu uit vijf medewerkers maar we hebben meer mankracht nodig! Er is voor ieder wat wils. Zo zijn we op zoek naar vrijwilligers voor het ophalen van voer, mensen die kunnen helpen bij de uitgifte en maar ook vrijwilligers die de computerwerkzaamheden op zich willen nemen.

We zijn op zoek naar iemand die:
- Woonachtig is in de gemeente Renkum (Renkum, Heelsum, Wolfheze, Heveadorp, Doorwerth of Oosterbeek);
- Actieve instelling heeft en weet van aanpakken;
- Een creatieve geest heeft;
- Wat over heeft voor een ander;
- Affiniteit heeft met dieren.

Spreekt u dit aan? Laat dan uw reactie achter onder dit bericht.

Reacties  
# 0622453210Alex 01-04-2017 10:50
Ik woon in veenendaal en werk veel in arnhem kom dus bijna dagelijks langs of door de genoemde plaatsen. Voor ophalen of wegbrengen van zaken kan ik dit combineren. Zelf zijn we eigenaar van 3 honden 1 kant en wat vogels.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.