Ik ben op zoek naar een breipatroon voor een schoudercape. Mijn moeder had er vroeger één van patentsteek. Nu zou ik die dolgraag zelf willen breien, maar het patroon ontbreekt.

Heeft u het breipatroon voor Riekie? Laat dan uw reactie achter onder dit bericht.

Reacties  
# 0629233639Marijke Zomer 10-04-2017 14:23
Als zij een foto heeft van iets zoals ze het wil hebben, dan kan ik wel een patroon voor haar schrijven. Of misschien staat er iets op internet, en is ze daar alleen niet zo handig mee om het te zoeken. Dan kan ik haar daar misschien mee helpen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.