Ik ben op zoek naar het prachtige boek Pablo Picasso 1881-1973, geschreven door Carsten-Peter Warncke en in 1995 uitgegeven door Ingo F. Walther ISBN 9783822891988. Het is een overzichtsboek van de grootste kunstenaar van de twintigste eeuw met het schilderij van de harlekijn (schilderij van zijn zoontje) op de voorflap. 

Ik heb overal gezocht, maar hij is uitverkocht en (nog) niet in herdruk. De reden dat ik het boek zoek is dat ik gefascineerd ben door het leven van kunstenaars en hun werk. Heeft u het in de kast staan en doet u er niets mee? Ik neem het heel graag van u over!

Heeft u dit boek voor Nelleke? Laat uw reactie achter onder dit bericht.

Reacties  
# 0412462888willie van de camp 03-04-2017 09:32
ik wil het boek van picasso graag afstaan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.