De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu, bevordert de kennis, vaardigheden en gedrag voor een duurzame natuur en leefomgeving in Harderwijk en ruime regio. Met specifieke projecten en activiteiten richten wij ons op voorlichting, educatie en communicatie.

Wij zijn op zoek naar natuurschoolgidsen die het leuk vinden op pad te gaan met basisschooklassen. Een betrokken vrijwilliger die het leuk vindt om kinderen te enthousiasmeren voor de natuur en die bereid is om zijn/haar kennis op een bevlogen manier over te brengen. Je bent niet bang voor vieze laarzen en hebt uiteraard affiniteit met natuur en milieu.

Wat ga je doen als vrijwilliger?
Als Natuurschoolgids geef je (buiten)les aan basisschoolkinderen op het gebied van natuur en milieu. Je deelt jouw kennis en laat ze verwonderen. De lessen zijn gemiddeld 1,5 uur en worden gegeven aan groep 1 t/m 8. Het zijn bestaande natuurlessen maar we staan open voor vernieuwing en ontwikkeling.

Vindt u het leuk om met een basisschoolklas de natuur in te gaan en uw kennis over te dragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Plaats reactie

Dagoproep radio