Dankzij de oproep bij Gelderland helpt zijn er overweldigend veel naaimachines voor de goede doelen binnen gekomen. Honderden naaimachines heb ik in mijn bezit en enorm veel mooie reacties. Bedankt hiervoor! Toch heb ik nog steeds hetzelfde probleem: OPSLAGRUIMTE!! Wie heeft er voor mij ruimte in een loods , hal of garage? Zodat ik de naaimachines, bij iedereen, ook op kan halen en tijdelijk op kan slaan tot ze aan hun tweede leven beginnen? Helaas heb ik nog niet alle naaimachines kunnen ophalen omdat ik deze nergens kan opslaan voordat zij naar een derde wereld land gaan. 

Naaimachines genoeg maar wel een opslagruimte dus. Weet u iets? U helpt Thea hier enorm mee!

Reacties  
# 0630122125Jolanda 17-08-2017 20:44
Ik heb nog een naaimachine in houten kast 60 jaar oud de riem is stuk verder doet hij het prima Bied hem bij deze aan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.