Binnenkort starten wij het nieuwe koor ‘Charity Singers’ in Ede: een koor dat zich zingend inzet voor goede doelen met een wisselend repertoire (popsongs, spirituals, klassiek, religieus etc.). De opbrengst van de concerten komt ten goede aan wisselende doelen. Zangervaring is natuurlijk handig, inzet en enthousiasme zijn een must! Hoewel we in een kerk repeteren, zijn we niet kerkelijk gebonden en is iedereen welkom!

5 april hebben we onze eerste kennismakingsavond gehad, daar kwamen 25 vrouwen en één man op af. Wij zijn dus nog op zoek naar mannen! 

Lijkt het u leuk om kennis te maken met dit bijzondere koor? Reageer dan onder dit bericht.

Reacties  
# kennismaken met het koorAnnemarie Wijnbergen 19-04-2017 18:17
Goedenavond,

Graag zou ik een keer mee willen zingen.
Wanneer is de eerst-volgende repetitie? Graag hoor ik ook de locatie en de tijd.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Wijnbergen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.