Ik ben geboren in 1957 en ik wil graag weer terug naar die tijd. Het lijkt me fijn om een deel van mijn woonkamer in te richten in de jaren 50/60 stijl zodat de herinneringen aan mijn jeugd en aan mijn ouders weer gaan leven. Spullen uit deze tijd hebben een emotionele waarde voor mij.

Heeft u spullen uit de jaren 50 en 60 voor John? Laat dan uw reactie achter onder dit bericht.

Reacties  
# RE: Heeft u nog spullen uit de jaren 50 en 60? Maak John blij!J.aartse 15-04-2017 08:32
Heb in goede staat oude geblokte dekens. Is dat wat?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.