Ik ben opzoek naar het boek ''Oorlog, Mijn Arme Schapen'' van de schrijver Ronald de Graaf. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de tachtigjarige oorlog, waar dit boek over gaat. In het verleden heb ik het al eens gelezen. Ik heb dit boek overal gezocht, maar kan hem nergens vinden. Helpt u mij verder?

Heeft u dit boek in uw kast staan? Reageer dan onder dit bericht.

Reacties  
# Op internet te koopBert 23-04-2017 17:39
Hoi,
Ik heb het boek niet in mijn kast staan.
Wel heb ik een tip:
Als je gaat naar www.boekwinkeltjes.nl kom je bij een aantal tweede hands boekwinkels.
Als je daar zoekt komen er dacht ik tussen 5 en 10 adressen waar dit boek per internet te bestelllen is.

Succes ermee.

Groet,
Bert
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.