Lia Berkhof uit Barneveld spaart alles wat maar met normaal te maken heeft. Dit doet ze nog niet zolang dus ze kan nog wel wat nieuwe spullen : Sjaals, shirts, petjes etc gebruiken om haar verzameling compleet te maken. Maar ook dvd's en bijv de cd 100 x Normaal zijn erg welkom.  Lia heeft erg veel last van gezondheidsproblemen en heeft het financieel niet breed en door naar de muziek van Normaal te luisteren krijgt ze weer een beetje zin in het leven.

Bent u klaar met uw 'Normaal' verzameling, heeft u spullen over? U zou Lia er een groot plezier mee doen? Reageren kan hieronder!

FOTO: BRON ANP

Reacties  
# Normaalverzameling LiaHans Smeier 08-05-2017 17:38
Dag Lia,
Graag hoor ik van je wat je nog niet hebt van Normaal,
voor wat betreft de CD's en DVD's.
Dan kan ik wat voor je betekenen.

Vriendelijke groeten Hans Smeier
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.