Ben je of ken je iemand die het leuk vindt om te wandelen en te helpen om de training veilig en goed te laten verlopen? Dan zijn wij, Wandelgroep Kiek ons Gaon van Zelfregiecentrum Nijmegen, op zoek naar jou! Het Zelfregiecentrum richt zich in eerste instantie op mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Maar we vatten ‘beperking’ wel in de ruimste zin op.

Om de week wordt er op zaterdagochtend getraind. Gemiddeld wordt er 6 kilometer gewandeld én worden er oefeningen gedaan. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze groep te begeleiden. Het is fijn als je kennis en ervaring hebt met de doelgroep. 

Met deze wandeltrainingen willen we de doelgroep laten ervaren dat bewegen leuk en gezond is. En dat samen bewegen bovenal erg gezellig is!

Lijkt het u leuk om deze gezellige groep te begeleiden? Reageer dan onder dit bericht.

Reacties  
# Leonoor van Beuzekom 04-05-2017 10:42
lieve mensen,

Ik heb jullie vraag bij een vriendin neergelegd. Wij als woongroep hopen dat jullie iemand of meer mensen vinden die dit met jullie gaat doen. Wij zijn elke dag naar mijn moeder in Den Haag om haar te helpen, geen tijd , maar hoop echt dat jullie doorgaan en anders zoveel mogelijk zelf het gaan doen, iemand jullie kan helpen om zelf te blijven doorgaan, www.contactmuziek.nl liefs Leonoor
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Mike Meere 26-03-2018 12:08
www.facebook.com/.../1252021948261457 Lees goed komen jullie AUB Langs 21 April of zo ik wil heel graag volgendjaar gewoon door lees deze oproep
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio