Een jaar geleden hebben we een prachtig nieuw sport- en speelveld gekregen in de nieuwbouwwijk `t Hoog in Garderen. Mede door BeActive uit Barneveld kunnen de kinderen uit de buurt gebruik maken van een sport- en spelkast. Een Prachtig initiatief van de gemeente! In de kast liggen allemaal spelatributen waar de kinderen mee kunnen spelen als de kast open is. Van voetbal tot touwtrekken van badminton tot vliegeren. De kast is op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag om de week geopend. Dit kan alleen door de inzet van verschillende vrijwilligers en hiervoor kunnen wij nog wel wat helpende handen gebruiken.

Dus bij deze een oproep om je op te geven als vrijwilliger om per toerbeurt ( 1x in de maand b.v. )de kast een paar uurtjes los te doen zodat iedereen gebruik kan maken van dit prachtige initiatief wat de gemeente Barneveld mogelijk heeft gemaakt in Garderen.

Lijkt het u leuk om een paar uurtjes in de maand op de kast te passen, zodat de kinderen in Garderen zich lekker kunnen vermaken? Reageer dan hieronder!

 

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.