Een jaar geleden hebben we een prachtig nieuw sport- en speelveld gekregen in de nieuwbouwwijk `t Hoog in Garderen. Mede door BeActive uit Barneveld kunnen de kinderen uit de buurt gebruik maken van een sport- en spelkast. Een Prachtig initiatief van de gemeente! In de kast liggen allemaal spelatributen waar de kinderen mee kunnen spelen als de kast open is. Van voetbal tot touwtrekken van badminton tot vliegeren. De kast is op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag om de week geopend. Dit kan alleen door de inzet van verschillende vrijwilligers en hiervoor kunnen wij nog wel wat helpende handen gebruiken.

Dus bij deze een oproep om je op te geven als vrijwilliger om per toerbeurt ( 1x in de maand b.v. )de kast een paar uurtjes los te doen zodat iedereen gebruik kan maken van dit prachtige initiatief wat de gemeente Barneveld mogelijk heeft gemaakt in Garderen.

Lijkt het u leuk om een paar uurtjes in de maand op de kast te passen, zodat de kinderen in Garderen zich lekker kunnen vermaken? Reageer dan hieronder!

 

Plaats reactie

Dagoproep radio