Wij zoeken een hal, schuur of loods. Carnavalsgroep Gewoon Deurgoan is namelijk nog steeds dakloos! Wij zijn op zoek naar een nieuwe bouwlocatie in de omgeving Vaassen, Wenum, Emst of Epe om medio september 2017 met de voorbereidingen voor carnaval 2018 te kunnen starten. We hebben al heel wat jaren met veel plezier een wagen gebouwd en nu zitten we zonder bouwlocatie! Het zou heel jammer zijn als we volgend jaar niet met een wagen mee kunnen doen aan de optocht.

Heeft u een locatie beschikbaar voor deze gezellige groep? Laat dan uw reactie achter onder dit bericht of neem contact op via de Facebookpagina van Gewoon Deurgoan.

Reacties  
# Super leuk Omroep Gelderland HelptJaco Veldhuis 22-05-2017 18:59
Super leuk Omroep Gelderland Helpt
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.