Ik ben op zoek naar iemand met bijvoorbeeld een computerprogramma die van een bestaande foto een babyfoto kan maken. Waarom? Onze adoptiezoon Moise van 13 jaar heeft een babyfoto nodig, maar wij hebben deze helaas niet van hem. De oudste foto van Moise is van toen hij 6 jaar was. Binnenkort gaat hij op kamp en heeft voor een spel een babyfoto nodig. We hebben al wel programma's gevonden waarmee je mensen op de foto kan verouderen maar niet kan verjongen. 

Wie weet hoe wij van onze Moise een babyfoto kunnen krijgen? 


Heeft u een tip, bent u een kunstenaar die dit kan, heeft u hetzelfde probleem of weet u een computerprogramma waarmee dit kan? Help Moise aan een babyfoto!

 

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.