Ik ben opzoek naar een boekje waarin een baby een huisje gaat maken in de baarmoeder. Hij gaat behangen, er komt een tafeltje en een stoel in te staan enz. Het is volgens mij een roze boekje en is rond 1990 uitgegeven. Titel weet ik alleen helaas niet. Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon heb ik dit boekje gekregen. Ik heb het later uitgeleend en daarna niet meer terug gekregen. Nu mijn nichtje zwanger is zou ik haar graag dit boekje cadeau willen doen.

Zegt u het verhaal u iets? Een baby die een huisje gaat maken in de baarmoeder? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

 

.

Reacties  
# Boekje waarin baby een huisje gaat makenNellie Tijsse Klasen 29-05-2017 14:04
Doet me denken aan de boekjes over Eggbert.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.