De Blauwe Bever vaart met vrijwilligers als bemanning op de Nederrijn tussen Arnhem en Wijk bij Duurstede. Tijdens de vaarten wordt er in de natuur afgemeerd en zijn er verschillende excursies te volgen onder leiding van een gids. Vanaf ons schip ontdek je tijdens de voetsafari de prachtige noordoever van de Nederrijn, met zijn kwelmoerassen, wilgen- en populierenbossen en bloemrijke graslanden. Om onze excursies en vaarten te kunnen blijven doen heeft onze stichting Rijnoevervaarten dringend nog 1 a 2 schippers nodig, met groot vaarbewijs of Rijnpatent.

Lijkt het u leuk om aan het roer te gaan staan van het Safarischip de Blauwe Bever? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.