Ik ben op zoek naar mijn oude juf van de Lindenhoutstichting kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Zij was juf op de groep 'de hut' en haar meisjesnaam was Wilma van de Reyt. Ze zou volgens zeggen nog in Nijmegen wonen. juf Wilma was meer dan een juf, ze was voor mij een soort van moeder. Ze had blond haar en was erg geliefd. Ik heb haar na de periode in Neerbosch niet meer gezien.

Is er iemand die mij kan helpen haar terug te vinden? Ik zou haar graag nog een keer willen ontmoeten. Ze zal nu in de tachtig zijn ongeveer.

Kent u of bent u Wilma van de Reyt ? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

 

Bron foto kerk: Wikipedia

Reacties  
# 0623513151Sheryll Baal 01-10-2017 16:40
Beste meneer Gerrit,

Mijn naam is Sheryll Baal. Ik ben ook opzoek naar mijn kleuterschooljuf die ook heel veel voor mij betekent heeft.
Maar in mijn gedachte was haar naam Wassenaar. Ze gaf les in Bemmel gld op de Oostervelde en woonde in Nijmegen en was vlgs mij getrouwd met een meneer Piet. Ik hoop dat het de zelfde vrouw is die jij zoekt en nog meer hoop ik dat je haar inmiddels gevonden hebt.indien je haargevonden hebt en de informatie klopt of aansluit, zou u mij misschien een mailtje terug kunnen sturen?


Met vriendelijke groet,
Sheryll Baal
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.