Samen met 6 dames uit Wehl haken wij vierkantjes voor de allergrootste deken ter wereld. Wij haken allemaal apart van elkaar vierkantjes van 10cmx10cm die vervolgens gebracht worden naar een verzamelplek. Daar wordt uiteindelijk de allergrootste deken ter wereld samengesteld. Als de deken geveild wordt gaat de opbrengst naar KIKA en Artsen Zonder Grenzen. 

We hebben al heel wat vierkantjes gehaakt maar er zijn nog veel vierkantjes te gaan. Hiervoor zijn we nog op zoek naar restjes wol of stukjes katoen. 

Kunt u de dames uit Wehl hieraan helpen? Laat hieronder uw reactie achter. 

Reacties  
# 0645488079Marian gidding 13-06-2017 14:45
Hallo. Ik heb nog wat haakkatoen staan, doe ik niks mee, als jullie er wat aan hebbe mag je het hebben. Het ongeveer 1 kilo verschillende kleurtjes. Groetjes Marian
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0629628496Monique Janssen 17-09-2017 18:53
Hallo,

Ik wil graag mee haken. Kunnen jullie me vertellen hoe ik dat kan gaan doen?


Groetjes, Monique
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Heeft u restjes wol of stukjes katoen over? Lieke 02-11-2017 21:19
Ik heb restjes wol en ik heb 20 gehaakte vierkantjes
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.