Ik ben Alex Zinser, 50 jaar, van Indische komaf, in die tijd noemde ze me Alex of Sander en ben op zoek naar Diana.
Zij moet nu 47/49 jaar oud zijn. Zij woonde in 1985/1985 als 17 jarige bij haar ouders en jongere broertje (9-10 jaar) en hij was brildragend, in de wijk Beinum te Doesburg.
In de buurt van de straten Hermaat en Potsmaat. Ze hadden thuis ook een grote herdershond.
Ze zat in Velp/Arnhem op school en werkte als caissiere in een supermarkt in Doesburg. Ze kwam in die tijd met haar vriendin op de brommer (Puch maxi) beide op zondagmiddagen naar discotheek Las Palmas in Loil bij Didam. Wij kwamen altijd met een hele groep vanuit Arnhem hier naar toe.
Ik heb haar toen bij de damestoiletten ontmoet en raakten aan de praat.

Het klikte en naar een tijdje kregen we verkering.Ik vond haar een mooie en lieve meid en was gek op haar, met haar blonde haren en mooie blauwe ogen. We zagen elkaar vaak in de weekenden. We gingen stappen in Arnhem, Babberich en Zevenaar. We brachten haar 's avonds na het stappen thuis met de auto van mijn broer, een rode Opel Kadett Stationwagen. 

Ik was toen 19 jaar oud en woonde met ons gezin op de Schoonhoven 20 in Arnhem (Elderveld).
Mijn ouders waren gescheiden, ik woonde met mijn broer en zusje bij mijn vader. Ik werkte bij AH-Drieslag en sportte veel. Ik deed in die tijd als tussenjaar de LTS C-D Fijnmetaal op de LTS boulevard Heuvelink te Arnhem.
Met een open dag van school kwam ze in de avond met dezelfde vriendin een kijkje nemen, wat ik hartstikke leuk vond.
Op de koopavonden in Arnhem Centrum en tijdens de weekenden ontmoeten we elkaar.

Toch is het contact gestopt hoe is dat gegaan?Een keer belde ze overstuur op, haar ouders hadden hevige ruzie. Ze kwam met de bus naar Arnhem. Mijn vader en zus zouden haar oppikken bij de boulevard Heuvelink. Bij haar thuis ging het helemaal niet goed tussen haar ouders. 

Na een tijdje zou ze een weekend bij mij blijven slapen. Ik heb op deze bewuste dag, in een boze opwelling, het uitgemaakt. Met de reden dat ik vermoedde dat ze wat met een andere jongen had. Het bleek dat deze jongen ook wist van de thuis situatie bij haar, dit wist ik toen niet. Mijn broer heeft haar met de auto naar huis gebracht, ze huilde en was helemaal overstuur.

De dagen,weken verstreken, het begon bij mij te knagen en begon spijt te krijgen van mijn daad. Zo'n lieve meid we waren toch al een klein jaartje bij elkaar geweest.
Dit speelde allemaal rond 1984/1985, daarna ben ik haar uit het oog verloren.


Later heb ik nog van vrienden vernomen dat zij bij de post in Duiven eind jaren '80 gewerkt heeft. Dit is helaas het laatste wat ik van haar en over haar heb gehoord. Misschien verblijft of woont ze nog in Doesburg of omliggende plaatsen?
Wie kan mij helpen of inlichtingen geven om haar misschien weer terug te vinden. Ik ben haar al die jaren nooit vergeten. Ik ben serieus naar haar op zoek. Ik ben benieuwd hoe het nu met haar gaat en wil eventueel weer met haar in contact komen. 

Foto Alex:Dit was eerst een café, daarna Discotheek Las Palmas in LoiL bij Didam.

Plaats reactie

Dagoproep radio