Ik ben een fervent stamboom uitzoeker en heb in mijn eigen familie teruggezocht tot circa 1540. Ik heb een fotowand met mijn familie stamboom. Graag zou ik alle foto's in een stijl aan de muur hebben hangen. Van mijn vader heb ik een tekening gemaakt door Biddle, helaas leeft deze kunstenaar niet meer. Ik wil graag van mijn moeder eenzelfde soort tekening hebben zodat het op elkaar lijkt en ik de stamboom in een stijl aan de muur heb hangen. 

Is er iemand die de foto van de moeder van Ger in de stijl van Biddle kan tekenen? Laat hieronder uw reactie achter.

- Foto van moeder van Uum. Ger hoopt dat er van haar een een tekening gemaakt kan worden zoals hieronder.

- Vader getekend in Biddle stijl. 

Reacties  
# 0642407036Petra Kosman 20-06-2017 12:46
Jullie mogen de volgende dame benaderen. Die heeft voor ons al super portretten gemaakt!
Karin Mioch
0644551787
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0486475250Jos Biddle 22-06-2017 12:16
Hoi, Mijn naam is Jos Biddle en ik ben de 9 jaar jongere broer van William (Chris) Biddle die helaas 4 jaar geleden is overleden.
Ook ik teken sinds 13 jaar, voornamelijk portretten van dieren en mensen.
Potloodtekeningen maak ik ook, maar op een andere manier dan mijn broer. Het lijkt me ook lastig om iemand te vinden met exact dezelfde stijl, want je ontwikkelt toch je eigen stijl.
Maar ik ben altijd bereid voorbeelden te tonen en bij interesse kunt u gerust contact met mij opnemen.
vriendelijke groet, Jos Biddle
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: 0486475250Ger van Uum 22-06-2017 13:51
Hallo Jos,
Met dank voor bericht. Uiteraard weet ik dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Ik zou graag gewoon een tekening van moeder willen zoals ongeveer mijn vader ook is getekend ooit door Chris. Ik heb wel een mooie portrettekening maar vind deze iets te druk en wil graag een wat uniform geheel. Als jij hiertoe mogelijkheden ziet dan hoor ik dat graag.
groet,
Ger
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.