Voetbal is er voor iedereen. En voetbal is van iedereen. Dat maakt voetbal bij uitstek geschikt om mensen te binden, jong en oud, zwart en wit, arm en rijk. Wij van Stichting Messi gebruiken deze bindende kracht om met name op kinderen die door allerhande omstandigheden of redenen niet de gewenste aandacht en waardering krijgen vanuit hun thuissituatie te helpen. Kinderen die door bijvoorbeeld het overlijden van een ouder, scheiding of ziekte in de familie het moeilijk hebben, worden ondersteunt door Messi door eropuit te gaan. Dit doen wij door het bezoeken van verschillende voetbal- en sportwedstrijden en weekendjes weg. 

MESSI staat voor: mentaliteit, educatie, socialisatie,sportiviteit &integriteit.

Sinds januari 2015 hebben wij al heel wat kinderen mogen en kunnen meenemen naar onder andere Barcelona, Bayern en ook topwedstrijden in het Nederlandse voetbal. Om zoveel mogelijk kinderen een fijne afleiding te geven die zij zo hard verdienen zijn wij op zoek naar mensen die al aangesloten zijn bij een amateurclub of mensen die het leuk vinden om contactpersoon te worden tussen de clubs en stichting Messi. Het gaat er hierbij om dat je het sociale aanspreekpunt bent. 

Draagt u deze stichting een warm hart toe? En is deze vrijwilligersfunctie voor u weggelegd? Laat hieronder uw reactie achter. 

Meer over Stichting Messi

Reacties  
# 0263214006Hicham Kaddar 03-10-2017 11:39
Ik zou graag willen helpen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.