Wij zijn een koor dat nummers zingt uit de jaren 60 tot nu. Bij ons staat plezier voorop maar wij willen ook presteren. En dat doen wij onder de bezielende leiding van Marinke Bäck-Hamers. Wij zijn op dit moment dringend op zoek naar dames die de hoge alt kunnen zingen. Mannen zijn ook welkom. Wij repeteren op dinsdagavond in dorpshuis De Pompe in Wilp. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website. Daar vind je onze contactgegevens of kom gewoon een keer kijken. 

Aansluiten bij Popkoor BREAK OUT? Reageer dan onder dit bericht voor meer informatie.

Reacties  
# 06-12962270Monique van den Bergh 02-07-2017 19:26
Ik zou graag na de zomervakantie willen aansluiten

Groet, Monique van den Bergh
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# xIngrid Hulscher 03-07-2017 14:58
Ik zou graag na de zomervakantie een paar keer mee willen doen om te kijken of het past en dan aansluiten bij de groep.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.