Sinds vijf jaar woon ik in Almen. In mijn vorige woonplaats zat ik bij een operette en een klein shantykoor en maakte ik vaak muziek. Helaas heb ik in mijn nieuwe woonplaats nog geen nieuwe club mensen gevonden waar ik lekker muziek mee kan maken. Ik ben sinds kort gepensioneerd en er nu dus extra veel tijd voor.  Ik ben eigenlijk op zoek naar een bestaande groep mensen in de buurt van Almen of Zutphen waarbij ik kan aansluiten of mensen die het leuk vinden om met mij muziek te gaan maken. Ik hou zelf erg van Blues en Rock. 

Vindt u het ook leuk om muziek te maken of weet u een club waarbij Piet kan aansluiten? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# RE: Muziek liefhebbers uit de omgeving van Almen gezochtJan 15-07-2017 19:21
Hallo,

Naar aanleiding van de oproep op "Gelderland helpt" deze reactie.
Ik woon op de grens van Eefde en Almen, ben drummer en altijd in voor iets muzikaals.
Houd van blues,rock,oude jazz en dixieland, maar ook andere muzikale uitdagingen zijn meer dan welkom.
Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.

groet,

Jan Hoetink
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.