MuziektheaterApeldoorn, de musicalvereniging in Apeldoorn, bestaat dit jaar 75 jaar en dat gaat gevierd worden met een grootse productie in onze schouwburg in Apeldoorn. De leden zijn druk bezig met de voorbereidingen om de familiemusical “A Christmas Carol” op de planken te zetten in de Rabobankzaal in theater Orpheus in Apeldoorn op 15, 16 en 17 december 2017. Het verhaal van “Scrooge” blijft up-to-date en is voor menigeen nog steeds een eye-opener. Een fraai Engels decor en mooie Charles Dickens kleding ontbreken niet en maken naast de acteurs en het orkest het “plaatje” compleet. 

Voor deze musical zijn wij op zoek naar een decor/repetitie ruimte. Het decor bestaat uit twee kanten en is vrij groot. Het decor kan omgedraaid worden waardoor er op het podium gewisseld kan worden van ruimte. Vanaf 17 augustus beginnen wij met de repetities van het nieuwe stuk. Vanaf september zou het fijn zijn als er ongeveer twee keer in de maanden gerepeteerd kan worden met het decor. Wij zijn daarom op zoek naar een ruimte die wij vanaf september kunnen gebruiken. 

Kunt u de musicalvereniging uit Apeldoorn helpen aan een ruimte? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# 06.22332203Tonnie Huis in t Veld 15-07-2017 08:41
Dag redactie

Wij hebben wel geen ruimte beschikbaar maar willen wel graag figureren in onze prachtige dickens kleding. Wij hebben gelopen in Deventer en vorig jaar in Velp.

Als u bent geïnteresseerd hoor ik dat graag.

Groet Tonnie Huis in 't Veld.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio