Ik verzamel al 40 jaar LP's en singles. Ik verzamel alle LP's en Singles op het gebied van Rock, Pop, Hard metal en Jazz maar geen klassieke muziek. Niet dat ik daar niet van houd maar ik verzamel hiervan geen LP's. Ik hou voornamelijk van pure muziek, niet dat je aan de knopjes draait en er dan tien instrumenten te horen zijn. Aan huis heb ik een aanbouw van 40 vierkante meter waar alle LP's op naam heeft gesorteerd met informatie over de LP. Ik ben een echte verzamelaar want in deze ruimte heb ik ook een verzameling grammafoons, klokken, en alles over Jazzmuziek. Al vanaf dat ik 9 jaar ben hou ik enorm van jazz muziek en met name de Jazz muziek uit de jaren '20.  Van mijn eerste geld kocht ik al een Jazz LP.
Heeft u nog LP's liggen? Laat hieronder uw reactie achter!
Reacties  
# 0318484923L.A.Groendijk 23-07-2017 13:56
Heb nog zo'n 70/80 LP's en dertig 45toeren platen meest jazz
Gratis af te halen in Lunteren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.