Ik ben vroeger kleermaker geweest. Uit deze tijd heb ik nog heel veel handwerk spullen liggen zoals garen, banden, knopen etc. Mijn huis wordt binnenkort gerenoveerd waardoor ik mijn huis moet opruimen.  Deze spullen moeten dus echt een keer de deur uit en het is ook zonde om het weg te gooien. Misschien is er een handwerkgroep of wellicht wel studenten van Artez die het willen hebben.

Wilt u de spullen hebben? Laat hieronder uw reactie achter!
Reacties  
# A Meeuwsen 22-07-2017 11:45
Heel graag
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gerrie Nijland 22-07-2017 11:50
Hallo,
Ik hoorde net het bericht op de radio van mw.Westendorp.
Met haar spullen zou ik mijn vriendin heel blij kunnen maken.
Zij is alleenstaande moeder en bezig een naai atelier op te bouwen. Ze heeft al een zeer tevreden klantenkringetje en zou heel goed de naaispullen kunnen gebruiken voor wat uitbreiding.
Ik hoor heel graag van u.
Hartelijke groet,
Gerrie Nijland
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# E. Vd zijden 22-07-2017 12:00
Beste mevrouw Westendorp, ik werk als vrijwilliger bij een naaiatelier in Zaltbommel, waar we onder andere taal stages aan vluchtelingen geven. Een lockmachine en de materialen die u aanbiedt zouden wij goed kunnen gebruiken. Wij werken veelal met gedoneerd materiaal en verwerken dat in nieuwe producten, waarmee weer goede doelen geholpen worden. Uw reactie zie ik graag tegemoet. Succes met de renovatie, vriendelijke groet Enid
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Etienne Sporbeck 29-08-2017 15:23
Geachte mevrouw Westendorp,

Graag zou ik in aanmerking komen voor de aangeboden handwerk spullen, als deze nog niet vergeven zijn. Ik ben vrijwilliger bij de kledingbank Nijmegen. De spullen zal ik dan ook doneren aan de kledingbank. De kledingbank heeft als doel het bestrijden van armoede door te voorzien in de basisbehoefte van kleding. Daarnaast draagt de kledingbank bij aan het waardevol gebruik van restpartijen. De kledingbank heeft ook een naaiatelier opgezet. Hier wordt beschadigde kleding gerepareerd of er wordt iets anders van gemaakt. De kledingbank is een idieele stichting zonder winst oogmerk, door de belastingdienst aangemerkt als ANBI en wordt volledig gerund door vrijwilligers. U zou ons super blij maken met de genoemde spullen. Het spreekt vanzelf dat wij het met liefde en plezier bij u op komen halen. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Etienne Sporbeck
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio