Ik ben Lisette de Heide  33 jaar  (paracyclist)  en ik ben op zoek naar iemand die met mij wil trainen en ongeveer 30 km per uur kan fietsen, zodat ik mij daar aan kan optrekken. Ik fiets 4x per week 40 kilometer en rijd internationaal in de Paralympische ploeg op een driewieler. Onlangs nog een wereldbekerwedstrijd in Emmen gereden en het NK in 's-Heerenberg. Om meer basis snelheid te krijgen ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen, want mijn doel is de Paralympische spelen in 2020 in Tokio.

Door een ziekte heb ik in mijn jeugd twee keer een hersentumor gehad. De gevolgen hiervan zijn een slechte visus en een linkszijdige verlamming. Door veel fysiotherapie en veel en hard trainen zijn er nu alleen nog restverschijnselen van de verlamming over. 

Om te revalideren ben ik begonnen met roeien, hier heb ik veel kracht mee gewonnen. Na een aantal jaren van training ben ik begonnen met roeiwedstrijden. Na verloop van tijd zocht ik een nieuwe uitdaging en kwam ik in contact met het aangepaste wielrennen.

Ik hoop dat er iemand is die met mij wil trainen, zodat ik in 2020 klaar ben voor Tokio. 
Denkt u Lisette te kunnen helpen haar droom waar te maken? Reageren kan hieronder!
Reacties  
# Henk van de Craats 28-07-2017 20:33
Goedenavond, Vanochtend hoorde ik de oproep van Lisette op de radio. Ik woon in Otterlo, vlakbij Wekerom. Ik fiets regelmatig,gemiddeld fiets ik zo'n 150 á 200 km per week. Heb niet echt veel kennis van wielertrainingen, zit ook niet bij een wielervereninging o.i.d. Mijn gemiddelde snelheid ligt zo rond de 30 km per uur, dit hangt natuurlijk wel van de route af. Jullie mogen mij in contact brengen met Lisette, ben bereid om wekelijks een keer met haar te gaan fietsen.

Met vriendelijke groet,

Henk van de Craats
Koeweg 1-A
6731 SJ Otterlo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio