Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met de computer. Ik kan vooral wel wat hulp gebruiken bij aanbrengen van wat structuur in mijn mappen en ik zou graag willen leren scannen. Naast dat het iemand moet zijn die verstand heeft van computers moet het ook wel klikken. Kortom ik zoek een betrouwbaar, gezellig persoon die mij wat advies kan geven.

Lijkt het u leuk om met Marja aan de slag te gaan en haar wegwijs te maken met de computer? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Reacties  
# 0650864456Arjan Slagboom 01-08-2017 07:20
Goedemorgen,

Ik ben Arjan (36) en kom uit Ingen.
Wil graag helpen hoor...

Groetjes,

Arjan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0652887592Jeanet Westerink 23-08-2017 19:33
Hoi ik ben jeanet 43 jr kom uit eerbeek. Ik zou best eens willen helpen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.