Voor een nieuw fotoproject ben ik op zoek naar nog meer oude schuren en (kippen)hokken, voormalige bedrijfspandjes etc. in de Achterhoek. Ik zou graag enkele foto's van binnen,- en buitenkant maken en wellicht iets meer horen over de gebruiksgeschiedenis. U hoeft zelf niet op de foto, mag uiteraard wel :-). De bedoeling is alle foto's uiteindelijk te exposeren en/of bundelen tot een mooi boek.

Wilt u meewerken aan het fotoproject van Janette? Reageren kan hieronder!

Reacties  
# 0611481893Janettes Heart for Holland 03-08-2017 09:05
Op mijn website, www.janettesheartforholland.com of mijn Facebookpagina www.facebook.com/heartforholland, kunt u meer over mij lezen, en mijn foto's bekijken. Het project zal ongeveer een jaar lopen, met een expositie en fotoboek als uiteindelijk doel. Vast heel erg bedankt voor al uw reacties en tips! Ik kom graag mooie foto's maken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.