Wij zijn voor onze band op zoek naar een ervaren gitarist.  We zijn een een blues en rock band uit Bemmel en we oefenen 1 keer per 2 weken in de Kinkel in Bemmel op donderdagavond.  We treden ongeveer 7 keer per jaar op.
 
Onze bluesband bestaat uit:


-Theo, zang
-Ron, bluesharp
-Frans, basgitaar en akoestisch gitaar
-Harm, drums en percussion
 
 
Bent u een ervaren gitarist en houdt u van Blues en gezelligheid? Dan zijn de leden van Theets op zoek naar u! Reageren kan hieronder! 


 

Leadzanger Theo Hendriks

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.