Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te komen helpen met de kruidentuin op landgoed Kernhem.  Ons kruidenparadijs bestaat dit jaar 25 jaar en daar zijn wij erg trots op. De tuin is openbaar en iedere maandagochtend steken wij onze handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat de tuin er netjes bij ligt. Om ook de volgende 25 jaar vol te houden, kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.

Enige ervaring en kennis van planten is handig, maar geen eis. Er zijn verschillende werkzaamheden te doen van onkruid wieden tot snoeiwerk en het bij houden van de paden.

Zin om uw plantenkennis te verrijken en aan de slag te gaan met een gezellige groep mensen die ervan houden om in een tuin te werken? Reageer dan op deze oproep hieronder!Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.