Wie kent het niet, het markante zendgebouw in Radio Kootwijk. Een groot en bijzonder gebouw midden in de natuur met een bijzonder verleden. Regelmatig kan men daar mee met publieksexcursies. Ook is een bezoek aan dit zendgebouw vaak onderdeel van bedrijfsuitjes. Voor de ontvangst van bezoekers aan Radio Kootwijk zoekt Staatsbosbeheer gastheren en gastvrouwen.

Representatieve mensen die bezoekers aan deze mooie plek op een positieve, gastvrije manier willen ontvangen.

Werkzaamheden:

Het werk bestaat uit het zetten van koffie en thee tijdens excursies, het klaarzetten van informatiemateriaal, afrekenen van eventueel verkochte artikelen en het op orde houden van de ontvangstruimte. Daarnaast kan de gastheer/gastvrouw ingezet worden tijdens evenementen zoals Open Monumentendagen.

We bieden een inspirerende werkomgeving op een bijzondere plek in de natuur, leuke collega’s en enthousiaste bezoekers.

Tijdsbesteding:


De tijdstippen en tijdsduur waarop inzet gevraagd wordt, is in onderling overleg vast te stellen en varieert van 2 uur, een dagdeel tot een hele dag. Beschikbaar op zowel de dagen door de week als ook in het weekend.

Lijkt het u leuk om aan het werk te gaan en te werken op deze unieke locatie? Reageren kan hieronder!

Reacties  
# 0627485015Bianca Knoppert 27-10-2017 11:14
Zutphen, d.d. 27.10.2017

Geachte mijnheer/mevrouw,

Met enthousiasme reageer ik op de door u aangeboden vacature, bij Stichting Omroep Gelderland voor Radio Kootwijk, waarin u op zoek bent naar Gastheren-en Vrouwen. Bij het lezen van de functieomschrijving dacht ik gelijk: dit ben ik!

Mijn naam is Bianca Knoppert, een echte dienstverlener. Dit is waar ik goed in ben en waar ik blij van word. De werkzaamheden zijn mij op het lijf geschreven. Het lijkt mij ontzettend leuk om aan het werk te gaan in een inspirerende werkomgeving en om te werken op deze unieke locatie met leuke collega’s en enthousiaste bezoekers.

Ik zou het geweldig vinden als u mij zou uitnodigen voor een oriënterend gesprek naar aanleiding van mijn korte motivatie en cv.

Met vriendelijke groet,

Bianca Knoppert
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.