De stichting zieken- en ouderenomroep TV Radio Mozaiek bestaat dit jaar 51 jaar. Wij hebben onze studio’s (radio en tv) in het ziekenhuis Rijnstate in Zevenaar. Wij maken voor zieken en ouderen televisie en radio. Dit is te volgen in de aangesloten ziekenhuizen maar ook via onze website en youtube kanaal. Er zijn ongeveer 40 vrijwilligers actief bij ons. 

Graag willen wij ons nóg meer richten op ouderen en zoeken hiervoor nieuwe vrijwilligers. 1x in de week verzorgen wij een muzikale middag bij Zorginstelling de Liemers. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar iemand die met de ouderen een interactieve middag kan hebben. Dus een soort presentator/presentatrice en iemand die de techniek kan verzorgen. Het is een gezellige muziek middag waar bewoners onder andere liedjes kunnen aanvragen. 

Lijkt u het leuk om vrijwilliger te worden bij TV Radio Mozaiek? Laat hieronder uw reactie achter!

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.