Onze stichting W.H.O.E. (Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa) uit Apeldoorn bestaat dit jaar 25 jaar.
Wij willen heel graag per jaar dat we bestaan 1000 knuffels uitdelen aan kinderen in Oekraine. Dus 25.000 knuffels voor 25.000 kinderen in Oekraine. Deze actie loopt al vanaf 9 januari en we zijn al aan de 20.000 stuks. Maar de laatste loodjes wegen het zwaars en zoeken nu nog 5000 knuffels!
Wie kan ons helpen en heeft nog knuffels liggen?

Heeft u nog knuffels Inleveren kan op dinsdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur Prinsenweide 14 Apeldoorn.

Meer info mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Reacties  
# +31653683887Marry 24-09-2017 17:09
Nog en heleboel knuffels heb ik hier liggen van m'n zoon (inmiddels 14) en wil ze graag afstaan. Ze mogen worden opgehaald in Nijkerk.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.