Wij zijn op zoek naar mensen met een beperking die in groepsverband danslessen volgen of willen gaan volgen. Het mag elke soort dansles zijn zoals linedansen of volksdansen.

Op zaterdag 28 oktober organiseren we namelijk alweer voor de 8e keer de speciale danswedstrijden voor mensen met een beperking, hierbij is meedoen belangrijker dan winnen. We hebben nog plek voor meer deelnemende teams aan dit jaarlijkse feest. Natuurlijk mag men ook eerst komen kijken. Meer informatie vindt u op de website.

Wij hebben contact met dansgroepen voor mensen met een beperking in Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Aalten en Arnhem. Dus als u mensen met een beperking kent die het leuk vinden om dansles te gaan volgen kunt u ook contact met ons opnemen.

Heeft u een beperking en lijkt u het leuk om te dansen onder begeleiding? Of heeft u een beperking en danst u al met een groep? Reageer dan hieronder. 

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.