Ik ben op zoek naar kleine flesjes van bruin glas, om stekjes te laten wortelen. Hoogte ongeveer 10 cm en doorsnee opening ongeveer 1 1/2 cm. Wat bij mij uiteindelijk niet in de tuin past gaat in de pot en ik geef vaak stekjes weg. 20 jaar geleden ben ik hiermee begonnen en het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik zoek in totaal zo'n 25 flesjes!

Wie kan Evi helpen? Reageren kan hieronder!

 

 

Reacties  
# 0613513245Eddie Wezendonk 08-12-2017 17:22
Hoi,

Ik heb 4 flesjes voor je.
Als je zegt waar je woont kan ik ze misschien zelfs wel afgeven bij je!

Gr. Eddie
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.