Stichting Speelgoedbank Wageningen e/o zoekt rollen inpakpapier voor de feestdagen. De speelgoedbank heeft als motto ieder kind heeft het recht om te spelen, zeker in de december feestmaand willen wij hier extra aandacht aangeven. Zodat ook kinderen de in en mindere (financiële) situatie opgroeien toch cadeautjes krijgen in deze feesttijd. Nu zoeken wij rollen inpakpapier zodat we de ouders naast de cadeautjes ook inpakpapier mee kunnen geven. Iedere rol is welkom klein, groot, dik of dun dus kijk is in uw kast/schuur enz en wie weet heeft u nog inpakpapier waar u ons, de ouders en de kinderen heel blij mee kunt maken.

De kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben krijgen met de feestdagen ongeveer 3/4 kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld in de schoen. De cadeautjes worden nu gedoneerd door bedrijven, maar ook via mensen die speelgoed over hebben. Als het maar schoon en heel is kunnen wij het goed gebruiken.
Met onze 15 vrijwilligers is het niet te doen om al deze cadeautjes ook nog in te pakken dus vandaar dat de ouders een rol inpakpapier mee naar huis krijgen om de cadeautjes zelf in te pakken.

We zoeken hiervoor dus leuk inpakpapier. Het liefst natuurlijk met het thema feestdagen maar eigenlijk is al het inpakpapier welkom.

Heeft u nog inpakpapier in de kast liggen? Laat hieronder uw reactie achter

Reacties  
# Bernadette Budde 31-10-2017 15:31
Wij hebben nog een grote rol inpakpapier met kerstgroet erop.
Die mogen jullie wel hebben.
Werd vroeger gebruikt in de drogisterij.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Judith 02-11-2017 14:56
Ik heb nog rollen sinterklaaspapier over!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Hetty Jager 07-11-2017 12:58
wil alleen even weten kerstpapier sinterklaaspapier of beiden. graag reactie plakband ook misschien?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio