Stichting Cornerstone is een organisatie die activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in het Zutphense Waterkwartier organiseert. Met deze activiteiten hebben we de deur van hun wijkgebouw openstaan voor een grote groep mensen in onze samenleving. Daarmee is Cornerstone met recht een plek voor zorgzaamheid en ontmoeting; een plek om je thuis te voelen.
Voor het wijkgebouw zijn hoognodig 10 bureaustoelen nodig. De stoelen moeten verrijdbaar en verstelbaar zijn.

Wie helpt Cornerstone aan stoelen? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# RE: Bureaustoelen gezocht voor stichting CornerstoneMarian Godschalk 29-11-2017 13:47
Probeer eens bij www.liemerseuitdaging.nl
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.